Kicker Amp Zx400.1 Installationsinstruktioner

The Kicker ZX400.1 är en klass D mono-kanals förstärkare för användning i bil stereo. Den ZX400.1 kan producera 200 watt konstant ström när trådbunden vid 4-ohm eller 400 watt vid trådbundna vid 2-ohm. De ohm den ZX400.1 verkar på är en funktion av den ohm rating av subwoofern förstärkaren kommer att anslutas till, hur många talspolar subwoofern har och hur subwoofern och förstärkaren är sammankopplade. En mono-kanals förstärkare är speciellt utformad för att anslutas till en subwoofer och utmärker sig på att förstärka de low-end signaler från stereon. Saker du behöver
skiftnyckeln
Panel borttagningsverktyg
skruvmejsel
Wire strippor
förstärkare kabelsats
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner

1

Leta bilens batteri. Koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger bilens stereo med en panel borttagningsverktyg. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med hjälp av en skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentbrädan, utsätta trådarna. Ta inte bort några kablar.
3

Ställ Kicker ZX400.1 förstärkaren i sin önskad plats. Säkra ZX400.1 på plats enligt tillverkarens anvisningar.
4

Lokalisera blå tillbehöret tråd som kommer från baksidan av stereon. Ta en 1/4-tums avsnitt av trådens plast skyddande beläggning med tråd strippor. Vira en metalltråd slutet av den blå kabeln från en förstärkare kabelsats runt nakna delen av tillbehöret tråden. Slå in anslutningen i eltejp. Kör den blå tråden till Kicker förstärkare och säkra med en skruvmejsel.
5

fast den röda strömkabeln med in-line säkring från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen med hjälp av en skiftnyckel och förutsatt mutter. Kör tråden genom ett existerande hål i fordonets brandväggen till ZX400.1. Anslut strömkabeln till Kicker förstärkaren med en skruvmejsel.
6

Anslut RCA patch kablar från förstärkaren kabelsats till RCA lågnivåutgångar på baksidan av stereon. Kör patchkablar till Kicker förstärkare och infoga dem i RCA-ingångar.
7

Skjut stereo på plats. Säkra stereo med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck på plast trimningsstycket som omger stereon på plats. Anslut den negativa batterikabeln. Den Kicker ZX400.1 förstärkaren är nu installerad och klar att anslutas till en subwoofer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82722.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.