Den Soundstream VIR-5000 specifikationer

Den Soundstream VIR-5000 är en huvudenhet för en i bilen underhållningssystem. Den har en inbyggd förstärkare, radio och CD-spelare, men den har också ett antal multimediafunktioner, inklusive en DVD-spelare fungerar som gränssnitt med dess 5,3 tums widescreen LCD-skärm. Den innehåller både en pekskärm och en fjärrkontroll utöver hårda knappar på sitt ansikte för att göra det lätt att använda. Förstärkare

Vid anslutning till högtalare med en fyra-ohms impedans, kan vir-5000 genererar högst 50 watt i vardera av fyra kanaler. Den erbjuder även bas och diskant-kontroller som kan lägga till så mycket som 10 decibel extra utgång runt 100 och 10.000 hertz frekvensband. Addera Audio Entertainment

AM /FM-tuner levereras som standard med vir-5000. Dessutom kan det ta emot CD-skivor som innehåller antingen vanlig CD-ljud eller MP3-filer. Den kan också anslutas till Sanyo CD /DVD-växlare, enheter med en USB-anslutning eller iPod genom tillägg av en extra kabel. Soundstream utrustar denna enhet med en öppning på den övre panelen på sin skärm för ett SD-kort som håller musiken.
Video Entertainment

VIR-5000: s 5,3- tums skärm är 1440 pixlar bred och 234 pixlar hög med en nominell ljusstyrka på 350 candela per kvadratmeter. Det fungerar med den inbyggda optiska enheten att visa video från DVD, DVD-R, DVD-RW och Video CD-skivor.
Physical Specifications

VIR- 5500 passar i en vanlig enkel-DIN eller ISO utrymme och har en monteringshylsa och trim bezel att försäkra en bra passform. Dess skärm är dock större än huvudenheten och kan skymma andra objekt på instrumentbrädan i bilen där den är installerad.
Ingångar och utgångar

VIR-5000 inkluderar en ingång för sammansatt video med stereoljud samt en ingång för en bakåtriktad kamera utan ljud. Det har förstärkta utgångar för fyra högtalare samt två line-nivå utgångar subwoofer, line-nivå utgångar audio och en videoutgång för användning med externa bildskärmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90049.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.