Hur man installerar bildskärmen Bostäder i bilen

Om du vill lägga din monitor bil video på en plats där alla i baksätet kan se det, bör du installera bildskärmens hölje på bilens innertak. Du kan då driva monitorn genom att ansluta den till ledningarna för takbelysning. Här är hur. Saker du behöver
Skruvmejsel
mattkniv
Wrench /uttag
Drill
Övervaka bostäder
Märkpenna
Board (tillval) katalog silikon och dubbelhäftande tejp (tillval)
Visa fler instruktioner
1

lossa batterikablarna från batteriet med hjälp av en nyckel eller hylsa. Kontrollera bilens reparationshandbok för rätt verktyg storlek.
2

Ta ner bilens headliner (tyget som täcker bilens tak) runt installationen genom att ta bort snapin clips, pushpins eller skruvar som håller upp det.
3

Ta kupolen ljus genom att lossa skruvarna med rätt skruvmejsel. Lossa strömkablarna från takbelysning,. Ni kommer att använda dessa för videomonitor
4

Rita ett mönster på headliner som matchar, men är något mindre än, monitorns hölje. Använd en märkpenna och jämför med huset fästet för att få storleken rätt.
5

Använd en mattkniv för att skära hål som du märkt för bildskärmens hölje i innertaket. Stanna inne i mönstret, eller ditt hål blir större än bostaden och lämna luckor i tyget.
6

Fäst husets fäste till takets strukturella stöd. Använd en borrmaskin för att driva monteringskonsolen skruvarna. Obs: överväga att fästa en bräda på taket först, med hjälp av silikon och dubbelhäftande tejp, så monteringskonsolen skruvarna inte går igenom taket
7

Fäst huset till fästet,. med skruvarna som medföljer enheten och följa anvisningarna som följde med det.
8

Återkoppla headliner använder pushpins eller skruvar du drog ut tidigare.
9

Installera bildskärmen du vill använda i monitorns hölje. Följ anvisningarna som följde med det. Återanslut bilbatteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89986.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.