Hur man installerar en Flip Down DVD i en Chrysler Van

Sedan Chrysler skåpbilar drivs av en hel del familjer, kan en DVD-spelare är en bra idé. Installera en i en skåpbil själv är aldrig en lätt uppgift, men en flip-down-modellen kan vara något enklare eftersom du inte behöver oroa sig för att skära in i några säten. Trots detta, kanske du vill överväga om riskerna med att installera en sådan DVD-spelare är värda att undvika kostnaden för att få det gjort professionellt. Saker du behöver
Flip-down DVD spelare
Knife
plast, trä eller plåt
Limspray
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera taket på Chrysler van. Den måste ha en styrelse eller ark mellan innertaket och klädseln. Nyare modeller bör ha en metallplåt i detta läge, medan äldre modeller kan kräva att du lägger ett ark av ditt eget.
2

Peel bort klädseln på taket om det inte innehåller en metall ark. Du kan behöva att klippa tyget att göra så. Sätt i en metall, trä eller plast ark nedanför headliner, limma fast den på tyg med spraylim och limma eller häfta klädseln på plats igen.
3

Välj en plats att montera DVD spelaren. Ett utmärkt läge kommer att vara en närmast mitten av taket där både mellersta och bakre sätena kan få en bra vy. Tänk på att du kanske måste ta överljus läge beaktas.
4

Montera spelaren på taket. Spelaren kommer med sina egna skruvar, vilka kan byggas in i den huvudsakliga basen. Se till att du skruva skruvarna i plåten bakom klädseln.
5

Dra ledningarna för DVD-spelaren längs taket (möjligen under klädseln), genom paneler, under sätet om det behövs och genom ett hål i brandväggen. I de flesta fall ansluter den röda kabeln till startmotorn kabelstam, den gula under batteriets pluspol och den svarta till jord som en skruv på chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90015.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.