DIY Nackstöd DVD-spelare

En DVD-spelare inbyggd i nackstödet på en bil ger en säker upplevelse för dem som sitter i ryggen. Nackstöd som följer med DVD-spelare och en LCD-skärm inbyggd i dem är dyrt och tidskrävande att installera. Gör en gör-det-själv (DIY) nackstöd DVD-spelare som inte kommer att kosta dig någonstans så mycket som om du hade en installerad. En bärbar DVD-spelare som har en inbyggd LCD-skärm kommer att behövas - det kan köpas från en elektronikaffär eller ens en video spel butik - tillsammans med några verktyg som finns runt huset. Saker du behöver
Badhandduk
Bärbar DVD-spelare
Bungie-kabel, 1 fot
2 "U" krokar, 6 inches lång
Hårlim
Måttband sälja Grease penna Laptopbatterier
Visa fler instruktioner
1

Lägg en badhandduk på ett bord. Placera den bärbara DVD-spelaren nedåt så att den inbyggda LCD-skärmen är upp mot handduken.
2

Öppna batteriluckan. Sätt i nya batterier i batterifacket, rada upp den positiva (+) och negativa (-) märkta ändarna av batterierna med den positiva (+) och negativa (-) märkt text inuti batterifacket. Stäng locket.
3

Mät upp längden på den bärbara DVD-spelaren från vänster sida. Gör en prick vid halvvägs märket med ett fett penna. Upprepa denna procedur på höger sida av DVD-spelaren.
4

Mät två inches in från den vänstra sidan av den bärbara DVD-spelaren. Gör en prick på två tum märke med fettet penna. Upprepa denna procedur på höger sida av den bärbara DVD-spelaren.
5

skär två punkter till vänster för att hitta en gemensam punkt. Gör en cirkel på den gemensamma punkten med fettet penna. Upprepa detta på den högra sidan av den bärbara DVD-spelaren.
6

Gör en enkel dubbelknut vid varje ände av Bungie kabeln.
7

Ansök bindning lim till varje av cirklarna på baksidan av den bärbara DVD-spelaren. Placera en knutänden av Bungie kabeln på varje cirklar.
8

Tryck nedåt på de knutar för att fästa Bungie-kabeln till baksidan av den bärbara DVD-spelaren Frigör knop efter två minuter har gått . Låt bindning lim inställd för en dag.
9

Mät över bredden av den bärbara DVD-spelaren, med början från det övre vänstra hörnet. Placera en punkt vid halvvägs med fettet penna. Placera en cirkel vid halvvägs mellan den vänstra sidan av den bärbara DVD-spelaren och pricken vid halvvägs. Upprepa denna procedur för att placera en cirkel på den högra sidan av DVD-spelaren.
10

Place bindning lim på varje cirklar. Håll de två "U" krokar så att den ansluter änden är vänd mot dig. Placera botten av varje "U" krok på en av cirklarna. Håll "U" krokar mot cirklar i två minuter så att bindning lim får fäste. Släpp krokarna. Låt bindning lim inställd för en dag.
11

Placera den bärbara DVD-spelaren mot baksidan av passagerarsätet nackstöd. Placera de två "U" krokar över den övre delen av nackstödet. Sträck Bungie sladden över framsidan av nackstödet för att säkra spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90050.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.