Hur man installerar en 2010 Nissan Armada DVD-spelare

Installera en DVD-spelare i en Nissan Armada är en mindre skrämmande process än det låter. Först måste du ta bort kupolen ljus så att du kan använda platsen och ledningar för DVD-spelaren. Sedan monterar du fästet och skjut DVD spelaren på fästet. Hela processen använder vanliga hushåll verktyg och är klar i en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Skjut huvudet av en platt skruvmejsel under basen på kupolen ljus och försiktigt bända kupolen ljus ur sin plats tills det är löst nog att ta bort för hand.
2

Koppla ur kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket skrymsle. Placera fästet upp över taket skrymsle så att fästet ligger platt mot taket.
3

Använd en snickare kniv för att spåra runt fästet skär den omgivande headliner. Ta bort fästet från taket, sedan bort headliner. Dra ledningarna ner från taket skrymsle och skjut dem genom tråden hålet på fästet.
4

Håll konsolen över taket skrymsle och borra ett hål i varje hörn av fästet med hjälp av en borrmaskin med en maskin kran borr. Machine kranar skapar gängade hål som håller skruvar på plats. Sätt i skruvarna i fästet och dra dem i taket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren och skjut DVD spelaren på fästet tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90063.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.