Honda Pilot DVD -spelare kommer inte att spela DV - skivor

Många Honda Pilots kommer med möjlighet att installera en DVD-spelare . Detta gör att du ( eller ditt barn ) för att se DVD-skivor på vägen och , förhoppningsvis , ta bort det ständiga " Är vi framme snart " fråga . Men om Pilot DVD spelaren inte läser DVD - R-skivor måste du felsöka situationen för att avgöra exakt vad som orsakar problemet . Saker du behöver
Instruktionsbok
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera i bruksanvisningen till DVD-spelaren ( den exakta DVD -spelare installerad kommer att variera ) . Se till att den listar DVD - R som ett format som stöds .
2

Sätt bara en video-DVD i skivenheten på Honda Pilot .
3

Clean från botten av DVD med en mjuk , fuktig trasa . Om DVD är smutsig , är enheten inte kommer att kunna läsa den information som lagras på DVD .
4

Infoga en faktisk film i DVD -enheten , vänta på Honda Pilot att läsa det , sedan mata ut DVD och sätt in DVD - R . Eftersom hela DVD - R används sällan , kanske enheten inte läsa skivan från början . Utföra denna åtgärd tvingar DVD läsaren tillbaka till början av disken ( området närmast centrum på DVD ) och ser på DVD läses .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90048.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.