Hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din Minibuss

Vare sig du letar efter något att hålla barnen underhöll eller en plats för att titta på film när grovbearbetning det på campingtur har gjort sitt, kan en DVD-spelare utföra uppgiften. Det är inte svårt att hitta ett DVD-system med flera bildskärmar för din minibuss om du vet var du ska leta. Saker du behöver
Internet
Computer
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om du vill installera ett DVD-system med flera bildskärmar eller bara köpa en ny minivan. Många nyare minibussar kommer som standard med DVD-system, eller de kan läggas till för en låg kostnad.
2

Räkna ut hur många skärmar du kommer att behöva. Vill du ha en skärm i varje nackstöd eller bara en för varje sittplats sektion? Ju fler bildskärmar du vill ha, är det dyrare DVD-systemet kommer att bli.
3

Bestäm om du ska installera DVD-system med flera bildskärmar själv eller om du ska har det gjort professionellt. Om du köper din DVD-systemet från en lokal återförsäljare, kan installationen vara fri. Om du köper din DVD-system på nätet, måste du anlita någon att göra installationen.
4

tittar på nätet efter bra erbjudanden. Webbplatser som Crutchfield och kvalitet Mobile Video (se Resurser nedan) erbjuda fordonsindustrin dvd-spelare från märken som Panasonic, Jenson och Pioneer, komplett med monteringsanvisning.
5

Handla lokalt för det bästa erbjudandet på DVD-system med flera bildskärmar. Besök din lokala Best Buy eller andra butiker elektronik för att hitta gratis eller rabatterad installation när du köper enheten från dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89992.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.