Hur man installerar en DVD-skärm i en 2008 Dodge Durango

Installationen av en overhead DVD videoskärm i 2008 Dodge Durango skulle tillåta dig att hålla passagerarna underhöll under långa resor och vardagliga ärenden. En överliggande skärm drivs av de elektriska anslutningarna i kupolen ljus, så det finns inget behov av att dra om bilen. Processen kräver hushåll verktyg och kan slutföras inom en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Carpenter kniv eller mattkniv
Borr med maskin-tap borr
Visa fler instruktioner
1

Lossa takbelysning från taket i Durango med en platt skruvmejsel. Sätt in skruvmejseln mellan kupolen och taket för att bända bort det. Koppla bort kablaget från takbelysning.
2

Placera DVD monteringsfästet vid platsen för takbelysning hålet i taket. Skär headliner genom att spåra runt fästet med hjälp av en snickare kniv eller mattkniv. Ta bort bygeln och headliner från taket.
3

Anslut fästet i taket genom att trä kablarna genom öppningen i fästet, sedan placera fästet tillbaka över hålet så det är platt mot taket där headliner klipptes. Borra fyra monteringshål genom konsolen och i taket med hjälp av en borrmaskin med en maskin-tap borr. Sätt i konsolens fästskruvar genom hålen och dra åt dem med en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren och skjut DVD-spelare på plats på konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90068.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.