Hur man installerar ett Bravo 3 Wire Overhead DVD System

För att installera ett Bravo 3 Wire systemresurser dvd i bilen, måste du säkra fästet i taket. Detta innebär att du först måste ta bort takbelysning. När takbelysning tas bort, använd dig då på plats och trådarna kupolen ljus används för DVD-systemet. Processen kräver gemensamma hushållet verktyg och är klar inom en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd platt skruvmejsel för att kila ett utrymme mellan taket och takbelysning. Försiktigt arbete skruvmejseln runt kupolen ljus tills tillräckligt utrymme skapas där du kan greppa kupolen ljus och ta bort den för hand. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket skrymsle.
2

Placera fästet på taket så att det täcker taket skrymsle. Skär headliner runt konsolen med en snickare kniv. Trace runt fästet för att klippa så nära fästet som möjligt och få en jämn klippning. Ta bort fästet från taket och kasta skuren bit av innertaket.
3

Dra ut kablarna från skrymsle och trä dem genom tråden spåret på fästet. Placera fästet på taket där innertaket avlägsnades. Det är viktigt att fästet ligger där ingen headliner så det kan sitta jäms med taket för att minska vibrationerna. Använd en borr med en maskin kran borr för att borra ett hål genom varje hörn av fästet och i taket direkt under fästet. Borra inte igenom taket.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna genom fästet och in i taket. Anslut kablarna i DVD-spelaren. Placera DVD-spelaren på fästet tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90075.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.