Felsökning av en bil dvd-spelare

I-bilstereo har kommit längs vägen sedan de dagar tråkigt AM ratten. Dagens system kan svara på telefoner, navigerar en rutt för dig, bläddra i en avlägsen musikspelare som en iPod och acceptera externa medieenheter via USB-uttag. De kan kommunicera med externa enheter trådlöst med kort räckvidd Bluetooth, se bakom dig med en valfri bakre kamera, acceptera externa källor som en high definition (HD) eller satellitradio och spela upp DVD-skivor. Instruktioner
1

Kontrollera att regionen antal DVD: n matchar den region i DVD-spelaren. För upphovsrätt och licensiering skäl, kan många DVD-skivor inte spelas utanför territorier där de köpts. Till exempel är USA Region 1. Den DVD och DVD-spelaren måste matcha. Leta efter märkningen på dvd box. Byt ut DVD med en region 1 DVD.
2

Byt batteriet i fjärrkontrollen Om fjärrkontrollen inte fungerar. Viss verksamhet kan förbjudas med vissa skivor. Försök med en annan DVD för att se om det är en anomali med skivan.
3

Prova olika skivor om DVD-spelaren inte verkar fungera. Vissa skivor är inte kompatibla
4

Tryck på Play-knappen -. Det är det ena med det enda pil - om det inte finns något ljud, men det finns bilder. DVD-spelaren kan spela upp bildruta för bildruta, eller i slow motion och ljud stöds inte i slow motion. Öka volymen om det finns något ljud i vanliga spelläget.
5

Återskapa hemgjorda DVD-filmer om ljudet och videon hoppar. Kontrollera att alla DivX-filer är inom parametrarna för bil DVD-spelare. Kontrollera bruksanvisningen som medföljde din DVD-spelare eftersom det kan finnas filstorlek och överföringsbegränsningar ränta till din DVD-spelare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90023.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.