Hur du ansluter en In-dash DVD-spelare i en 1989 Chevy S-10

Chevrolet S-10 pickup var ett populärt fordon för Chevrolet, främst på grund av dess billiga pris och mångsidighet. Det finns många av dessa fortfarande på väg, och deras ägare vill kanske anpassa dem med nyare komponenter. Den 1989-modellen, till exempel, kom med ett lager kassettdäck och radio i instrumentbrädan. Genom att uppdatera den med en in-dash DVD-spelare, blir lastbilen mer användbar, och dess andrahandsvärde går upp också. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kablage
GM antenn adapter
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
In-dash DVD-spelare
Visa fler instruktioner
1

Open handskfacket. Ta bort de två skruvarna på höger sida av stereo med en Phillips skruvmejsel. Ta bort askkoppen. Avlägsna skruven bakom askkoppen med Phillips skruvmejsel. Dra plasten instrumentpanelen bort från instrumentbrädan.
2

skruva isär stereo från instrumentbrädan med en 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra ut den i instrumentbrädan och koppla anslutningarna för hand. Ställ in stereon på sidan.
3

Installera metallburen medföljer i-dash DVD-spelare i bilen-specifika dash kit med en platt skruvmejsel. Skala bort 1/4 tum av tråd från slutet av selen i in-dash DVD-spelare och fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av tråd strippor.
4

Matcha upp trådarna på både kabelnät och sammanfoga dem med tråden crimpers och blå kontakter rumpa. Leta upp kabeln på in-dash DVD-spelare sele märkt "Emergency Brake." Kör denna tråd till parkeringsbromsen pedalen på vänster sida av instrumentpanelen. Skär enda tråd ansluten till parkeringsplatsen bromspedalen med avbitare och band båda ändarna av denna tråd med tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakt på ena sidan av kabeln med tråden crimpers, och tvinna ihop kabeln från DVD-spelare och en metalltråd från parkeringen bromspedalen, sedan lägga ledningsparet in den andra änden av skarvförbindning och krusa dem tillsammans, gå med i tråden från däck till tråden för parkeringsbroms.
5

Montera fordonsspecifika dash kit i instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Anslut GM antennadaptern till fabriken antennkabeln i instrumentbrädan. Anslut ena änden av selen som du skapade i steg 4 till ledningsnätet från S-10 och anslut sedan den andra änden till baksidan av DVD-spelaren. Anslut antennen ledningen från adaptern på baksidan av DVD-spelaren, tryck sedan på DVD-spelaren i instrumentpanelen kit.
6

tillbaka instrumentbrädan trim med Phillips skruvmejsel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90034.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.