Hur man installerar en mobil video i en bil

Mobil videokommunikation system ökar i prevalens på grund av deras förmåga att hålla dem i baksätet ockuperade under långa resor. En video innefattar en DVD-mottagare och en bildskärm. Mottagaren kommer att spela upp videoklipp på antingen en inbyggd skärm eller genom att mata ut till en extern skärm. Bildskärmar inkluderar in-dash eller alternativ monteras och kan installeras separat eller i ett all-inclusive-paket som inkluderar både receivern och bildskärmen. Saker du behöver
Monitor Review DVD spelare /receiver
Knife
skärmens monteringssats
sax eller kniv
Måttband
Skruvmejsel
epoxilim
Tape
Visa fler instruktioner
1

Mät skärmen för att hitta bredden och djupet på skärmen. Avlägsna huvudstödet genom att trycka in de två frigöringsflikarna på undersidan av huvudstödet.
2

Rita en rektangel på nackstödet exakta mätningar av skärmen. Skär ett "X" i mitten med en kniv eller sax, försiktigt så att inte skära till hörnet av rektangeln. Lämna ca en 1/2-tums utrymmet mellan lådan hörn och kanten på "X" Vik varje av klaffarna ner och tejpa dem på nackstödet.
3

Mät djupet på monteringsramen. Skär i nackstödet skummet försiktigt och ta bort tillräckligt mycket av det så att ramen passar tätt in nackstödet. Undvik att ta bort för mycket skum genom att sätta ramen regelbundet in nackstödet för att se hur den passar. Applicera epoxy lim på baksidan av ramen och tryck in den i skummet. Låt limmet torka. Kör ledningarna längs nackstödets barer och genom locket på sätet. Anslut kablarna till skärmen, och knäpp fast den på monteringsramen. Sätt tillbaka nackstödet när skärmen är installerad.
4

bort listen och instrumentbrädan ansikte omger den nuvarande stereon. Skruva loss stereon från fästena och dra bort det från instrumentbrädan. Konsolen kommer att ha två skruvar som hjälper hålla konsolen och stereo på plats. Tryck på sidorna på ledningsnätet för att lossa kablarna från stereo. Detta kommer att stänga av strömmen till stereon.
5

Skjut DVD-spelare i stereo facket. Anslut ledningsnätet till DVD-spelaren, vilket gör att den är ansluten till ledningarna. Insert den i öppningen, fäst den på fästet med samma skruvar som med stereo Tryck på "On"-knappen på DVD-spelaren för att se till att den fungerar korrekt Byt trim och och ansikte instrumentbrädan
...
6

Inköp video-och ljudkablar avsedda att användas med mobila videosystem. Anslut videoingång sladden från skärmen till videoutgången slot på DVD-spelaren. Anslut ljudkabeln från bildskärmen till audio utmatningsfacket för spelaren. Kör sladdar ner och under stolen till DVD-spelaren, eller om möjligt, köra sladdar inuti sätet så att de är helt dold.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90093.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.