Hur man installerar en Alpine 5205 DVD-spelare

En bilstereo kan ersättas med en ny DVD-spelare, som i Alp 5205. Installera Alpine 5205 kan göras så passagerarna kommer att kunna titta på DVD-filmer på monitorer som har installerats i fordonet. Du kan installera DVD-spelaren genom att först avgöra vad du behöver för att ta bort den befintliga radio eller stereo från fordonet. Du behöver
DIN verktyg
Skruvmejsel
Show More Instruktioner
en

Sätt i DIN verktyget i hålen på varje sida av radion. Skjut DIN verktyget utåt för att lossa låstapparna och sedan dra ut radion i instrumentpanelen.
2

Koppla bort kablaget från baksidan av radion. Ta ut DIN verktyget och ställ sedan in den gamla radion åt sidan.
3

Ta monteringskassetten och fästen sida ur den alpina DVD-paket. Skjut in monteringskassetten i instrumentbrädan och fäst sedan sidofästet till DVD-enheten med en skruvmejsel.
4

Anslut ledningsnätet till baksidan av DVD-spelaren. Anslut eventuella ljud-linjer som körs till en förstärkare till ljudutgångarna.
5

Sätt i DVD-spelaren i instrumentpanelen. Använd en skruvmejsel för att trycka ner låspinnen när du skjuter in enheten för att säkra den i instrumentpanelen.
6

Fäst frontplattan på framsidan av DVD-spelaren. Slå på enheten och se till att det fungerar för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90019.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.