Hur man installerar en takmontering för en automatisk DVD-spelare

Bland de få platser en automatisk DVD-spelare kan installeras, är taket en populär plats. Fastening en DVD-spelare till bilens tak kräver en speciell spelare med en inbyggd takfäste. Inte alla fordon, dock, är utrustade för att hantera ett takfäste. Det måste finnas en fast skikt av plast, metall eller plywood att fästa fästet till. Saker du behöver
Självhäftande Remover Review plast, metall eller plywoodskiva
Limspray
skruvmejsel eller borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Valde en plats på bilens tak för DVD-spelaren. Den bästa platsen är nära centrum av taket, mellan ryggstöden på båda framsätena, förutsatt en takbelysning inte är i vägen. Den DVD monitor blir då synlig för människor i baksätet, utan att distrahera föraren.
2

Känn taket med fingrarna innan installation. Det bör finnas en plåt som täcker sänggavel och omfattas av klädseln. Fästet kommer att bifogas detta blad. Om det inte finns något blad, måste du göra din egen. Om du väljer att göra din egen metall, plywood eller plastfolie
3

, först dra bort klädseln på taket . Du kan behöva spraya ett lim remover på den porösa klädseln att lösa upp limmet på andra sidan innan du kan skala materialet tillbaka. Detta kommer att ta lite ansträngning.
4

Sätt en plast, metall eller plywoodskiva mellan gaveln och klädseln. Applicera en stark självhäftande spray för att plåtens yta och avslöjade sänggavel så klädseln kommer bindningen till det.
5

Fäst fästet i taket. Borra hål för skruvarna som följde med fästet i lager plåt eller den du in.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90009.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.