Hur Wire en DVD-spelare i bilar

Om det inte finns batterier eller en cigarettändare adapter, en DVD-spelare installerad i bilen måste anslutas till bilens strömkälla. Det finns vanligtvis tre olika färgkodade kablar dragna till spelaren. One är ansluten till tändningslåset för att leverera ström när strömbrytaren är påslagen. En annan går till en konstant strömkälla när tändningen är avstängd. Den tredje tråd grunder DVD och strömförsörjning för att förhindra en elektrisk urladdning. Saker du behöver
Wire pressverktyg
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Dra kablarna från DVD-spelaren ut till motorrummet . Din metod för att göra detta beror på var spelaren är monterad. Om det är ett nackstöd spelare, skicka ledningarna ner genom och under sitsen. Om det är en overhead-spelare, skicka trådarna under klädseln.
2

Anslut den röda kabeln från DVD-spelaren till tändningslåset. Sätt i kabeln leder till ett av knapphålen på switchen elektriska kontaktdon. Addera 3

Fäst den gula sladden till en konstant 12-volts strömkälla. Bilbatteriet själv är ett bra val. Lossa skruvarna på batteriet, Avisolera tråden och fäst tråden under bultarna.
4

Montera den svarta kabeln till en bra jord. Detta kan vara vilken metall som helst plats på bilen där man kan säkra kabeln elektrodledaren som en skruv eller något liknande. Sådana skruvar kan hittas i chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90007.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.