Hur man installerar ett nackstöd

Ett antal företag gör universella nackstöd med videomonitorer byggda i. Detta är ett bra alternativ för dem som vill lägga till video till en hyrd bil eller de som inte vill ändra fabrikens nackstöd för att rymma en skärmen. Problemet är att de flesta av dessa enheter finns endast i svart, brun eller grå, och sällan gör de matchar färgen fabriken sätet perfekt. För de som söker en perfekt match, eftermontering en bildskärm till en fabrik nackstöd är det bästa alternativet. Saker du behöver
Razor knifePencilWire cuttersWire strippersNylon buntband
Visa fler instruktioner
1

Välj en bildskärm som kommer att passa in i nackstödet. Bildskärmar finns i många olika storlekar, men de flesta nackstöd kommer inte acceptera något större än 7 inches.
2

bort monitorn från fästet höljet att den är avsedd att sitta i. Center kåpan på baksidan av nackstödet. Markera de fläckar som hörnen av höljet blir när skärmen är installerad med en penna.
3

Rita en penna linje som förbinder de övre vänstra och nedre högra hörnet märken. Rita en andra linje som förbinder det övre högra och nedre vänstra märken. Dessa linjer kommer att bilda ett X och kommer att användas som en mall för att skära ett hål för att montera en bildskärm inne.
4

Klipp längs linjer som bildar X, startar och stoppar varje skär 1/4 tum från vardera änden av raden. Om det görs på rätt sätt, bör du ha en X skära i nackskyddet locket som är något mindre än de yttre dimensionerna för montering svepning. Använd rakkniv kniv för att ta bort stoppning inuti nackstödet tills metallramen på nackstödet är utsatt.
5

Sträck nackstöd locket på hörnen av monteringshål för att rymma montering svepning. När kåpan är på plats, koppla den till metallramen på nackstödet med nylon buntband. Den nackstöd monitor kommer snäpper på plats. Huvudstödet är nu redo att installera i sätet. Anslut alla ström-och videokablar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90012.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.