Problem Med XM på min AVH-P7500DVD

Pioneer AVH-P7500DVD är flaggskeppet i Pioneers i bilen audio /video lineupen med 2011 - en DVD-spelare, LCD-pekskärm och flerkanaligt ljud /video receiver allt i ett. En av de många funktionerna i denna produkt är att den kommer XM-klar - med nästan allt du behöver för att lägga XM Satellite Radio som en av dina lyssningsalternativ. Om du stöter på problem med XM radio-funktionen på din AVH-P7500DVD, granska flera möjliga orsaker och lösningar. ? Är XM Installerad

Pioneer AVH-P7500DVD kommer XM-klar - men det betyder inte att den spelar XM radio rakt ur lådan. XM Radio är ett av många alternativ du kan lägga till mottagaren. Om du vill lyssna på radio via din receiver, köpa och installera en Pioneer kompatibel XM-tuner. Eftersom detta är en in-dash installation, har en professionell installera XM-mottagare för dig.
Är XM Aktiverade?

Även om din Pioneer AVH-P7500DVD kom med en XM-tuner installerad, måste du aktivera din XM radio-konto innan du kan ta emot XM-kanaler på den. I satellitradio läge på din AVH-P7500DVD, tryck på "Display ID-nummer" och din radio ID-nummer visas. Notera detta ner och sedan ringa XM Radio (xmradio.com) med ditt kreditkort för att aktivera ditt konto. Du kan också aktivera ditt konto på hemsidan.
Antennanslutning Problem
p Om din XM-tuner är både installerad och aktiverad, problem med att ta emot XM radio kan vara mekanisk. Titta på skärmen på din Pioneer AVH-P7500DVD och se vad meddelandet visas. Om det står "Antenna", då din Pioneer AVH-P7500DVD detekterar ett anslutningsproblem mellan taket antenn som tar emot XM-signalen och AVH-P7500DVD som spelar det. Du kan behöva ha din antenn ersättas. Konsultera företaget som installerade XM-tuner i bilen.
Signalmottagning Problem

Titta på skärmen på din Pioneer AVH-P7500DVD och se vad meddelandet visas . Om det står "No Signal" då din XM-tuner fungerar korrekt men inte emot XM-signalen. Detta kan bero på att din XM-antenn har installerats felaktigt. För att fungera korrekt, behöver din XM antennen ha en fri sikt mot himlen. Leta upp din XM-antenn på ditt fordon och hindra den från att blockeras av ett takräcke eller annat hinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90122.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.