Hur man ansluter en DVD till ett nav system

Genom att ansluta en RCA-videokabel från navigationssystemet till en redan installerad DVD-spelare, kan du titta på filmer från navigering display. Ansluta kabeln till de två enheterna är enkel nog, men för en ren installation, kommer du att behöva dölja kablarna, vilket är den svåraste delen av installationen. Dölja kabel hjälper till att hålla dig säker så att kabeln inte trassla runt dig när du kör. Saker du behöver
RCA videokabel
brukskniv
Wire hängare
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena änden av den gula RCA videokabeln till den gula RCA-video-porten på DVD-spelaren. RCA Video portar är de gula portar som ofta åtföljs av röda och vita portarna på hemunderhållningsenheter.
2

Använd en mattkniv för att skära ett litet hål i det inre av bilen. Skär hålet så nära DVD-spelare som möjligt och köra den andra änden av RCA-kabeln genom sätet. Skär ett utgångshål i sätet botten nära mattan. Skär ett hål i mattan under sätet. Vik och räta en tråd hängare, skjut den under mattan driver på hårt för att lossa limmet, skapa en väg för kabeln att färdas igenom. Skär ett utgångshål i mattan och skjut in kabeln genom banan och ut utgångshålet.
3

Anslut den fria änden av RCA videokabeln till RCA video-porten på navigationen systemet. Sätt i en DVD i facket på DVD-spelaren. Videosignalen från DVD-spelaren överför till navigationssystemet där den visas på dess skärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90097.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.