Hur man installerar en Overhead DVD-spelare till Ford Explorer

En Ford Explorer är den perfekta typen av fordon för att installera en overhead DVD-spelare. Den här enheten kan göra en lång resa på detta fordon lättare för passagerarna i baksätet. Du behöver bara se till att det finns ett idealiskt exakta platsen att montera DVD-spelaren på taket och att det är något inom det tak som spelaren kan montera. Du kan inte bara fast den på klädseln ensam eller stål sänggavel. Saker du behöver
Overhead DVD spelare
Självhäftande Remover Review plast, metall eller plywoodskiva
Limspray
skruvmejsel eller borrmaskin
Visa fler instruktioner

1

Välj en plats på Explorers taket att montera DVD-spelaren till. Det är bäst att vara någonstans som kan ses av de bakre och mellersta platser, men det kan inte vara överallt där det finns ett ljus. Tänk dig en linje i mitten av taket och plocka en plats längs den linjen.
2

Kontrollera Explorers taket och se till att det finns en plåt på sänggaveln. Detta behövs för att säkert fästa DVD-spelarens mount. Du måste installera ett liknande blad i taket om det inte finns någon redan.
3

in en plåt, plywood eller plast i taket, om det inte finns något blad inom den . Dra av klädseln i taket - detta kan kräva en spray för att ta bort limning av tyg till sänggaveln. Sätt plåten på taket och använd en självhäftande spray för att limma klädseln på arket.
4

Fäst DVD-spelaren till taket. Det kommer att komma med fästskruvar (möjligen inbyggd i berget redan) att du kommer att borra i plåten i taket-vara det arket redan på sänggavel eller den du installerade.
5

Wire DVD-spelarens strömkablar på plats. Det skulle kunna komma med en adapter som bara är ansluten till cigarettändaruttaget, men det mer sannolikt har en kabel med tre trådändar. Normalt ansluter den röda kabeln till startmotorn elektriska sele, går den gula till en 12-volts källa som batteriet och den svarta är fäst vid en metall marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90011.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.