Hur man installerar en TV-mottagare i bilen

Lägg till en TV-mottagare till din bils videosystem och dina passagerare kan titta på lokala sändningar medan du håller ögonen på vägen. Du kan dölja tunern som helst i bilen och styra den med en infraröd fjärrkontroll. Här är hur man installerar en. Saker du behöver
Skruvmejsel
A /V-kabel
Wrench /uttag
Drill
TV tuner
Visa fler instruktioner
1

Ta reda på vilka TV-tuner är kompatibel med ditt videosystem. Du måste ansluta vissa mottagare till videoutrustning av samma märke för enheterna att fungera korrekt.
2

Öppna din bils huva och använd en skiftnyckel eller uttag för att koppla bort batterikablarna från batteriet. Kontrollera bilens reparationshandbok för rätt storlek verktyget.
3

Bestäm var du vill montera TV-tuner. Välj en plats där det inte kommer att bli träffad eller krossad många människor sätter det i bagageluckan eller under ett säte. Använd fästen och skruvar som följde med enheten. Du kan behöva borra hål för fästena.
4

Route TV-tunern strömkabeln till säkringsblocket (tunern drivs av bilens 12-volts nätaggregat). Anslut strömkabeln till ett tillbehör uteffekt i säkringsplinten. Kontrollera bilens reparationshandbok eller bruksanvisning för tillbehör utmatningsplatser på säkringsplinten.
5

Fäst tuner infraröda "öga" eller mottagare. Välj en plats där ögat kommer att vara tillgänglig till IR-fjärrkontroll. Följ tillverkarens instruktioner för installation.
6

Rutt en A /V-kabel från tuner videoutgång till bildskärmens videoingång. Anslut kabeln ordentligt för bästa signalen.
7

Montera antennen (om din tuner medföljde) på vindrutan och dra antennkabeln till radion. Anslut antennkabeln till antenningången på radion.
8

Sätt tillbaka batterikablarna och starta bilen. Slå på din video-system och använda fjärrkontrollen för att slå på TV-mottagaren. Om du installerade enheten på rätt sätt, kommer du att få lokala TV-stationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89985.html

Previous: No
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.