Hur man installerar nackstöd DVD-spelare

Om du tar bilen på långa resor familjen väg, med nackstöd DVD-spelare för baksätet filmvisning för barnen kommer att göra dessa resor lättare. Om din bil inte har dessa DVD-spelare som ursprungligen installerats kan du installera eftermarknaden modeller i nackstöden. Detta kommer att ta några skär upp dina nackstöd men kan ändå vara enklare att installera som en overhead-spelare genom jämförelse. Saker du behöver
Felt-Tip permanentmärkare
Razor kniv
Kontakt cement
Stora
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort nackskydden från framstolarna och ta bort deras klädsel covers. Rita framsidan skisserar av DVD-spelare med ramar på baksidorna av skum-dämpning med en märkpenna.
2

Skär upp hålen dras på nackstöden. Med hjälp av en rakkniv kniv, gräva och urholka hålet tills det är tillräckligt djup för ramar för att passa in. Använd ramarna själva som en vägledning för att mäta behövs djupet.
3

Sätt ramarna i sina hål, limma dem på plats med kontakt cement. Sätt dem medan cementen fortfarande är våt, vänta på cementen att ställa in och sedan driva dem hela vägen in i sina hål.
4

Peta annat hål i varje nackstöd där hålet i botten av varje Ramen är. Hålet kan göras med spetsen på en stor stjärnskruvmejsel.
5

tillbaka klädseln täcker på nackstöden. Skär klädsel bort där den täcker ramarna, skivning ett "X" i mitten och sedan skära bort varje flik du skapat. Du kan limma kanterna på resterande klädsel till ramen med mer kontakt cement för att hålla den på plats.
6

Montera varje DVD skärm i sin ram när du vet allt kontakt cement har torkat och härdat. Kör kablarna genom hålen i botten och fästa nackstöden tillbaka på bilbarnstolar. Anslut varje skärm till spelarens mittkonsol med audio /video-kablar och lagra konsolen någonstans säker, som under ett säte.
7

ansluta DVD-spelaren kablarna till fordon elsystemet. Om systemet måste anslutas direkt, bör kabeln innehålla tre trådar. Vanligtvis kopplar den röda kabeln till bilens startmotor, ansluter du den gula ledningen till en konstant 12-volts källa som batteriet och den svarta kabeln är monterad på en metall marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90010.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.