Hur man byter ett grafikkort i DV9730US

HP Pavilion DV9730 är en underhållning laptop skapad av Hewlett Packard. En av de viktigaste komponenterna i en underhållning laptop är grafikkortet. Det är ansvarig för rendering bilder och rörlig video på den bärbara skärmen. Om du tänker använda din bärbara dator för spel eller filmer, kanske du vill uppgradera till ett kraftfullare grafikkort. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Anti-statiskt armband
Visa fler instruktioner
1

Klicka på Windows "Start"-knappen, högerklicka på "Dator , "och välj sedan" Egenskaper. "
2

Klicka på" Enhetshanteraren "för att visa en lista över installerade enheter. Expandera "Display Adapter" sektionen och högerklicka på grafikkortet. Välj "Avinstallera". Vänta på avinstallera guiden för att slutföra tar bort drivrutinen.
3

Stäng av din bärbara dator. Dra ur nätsladden och alla andra kablar. Sätt på den anti-statiskt armband.
4

Vänd den bärbara datorn över och ta bort Phillips skruven från locket som döljer grafikkortet.
5

bort grafiken kortet från AGP-kortplatsen. Detta är en brun plast kortplats.
6

Ta det nya kortet ur förpackningen och skjut in det i AGP-kortplatsen. Se till att den sitter stadigt på plats. Sätt sedan tillbaka ryggplattan panelen och refasten skruven som du tog bort.
7

Slå på Pavilion DV9730 datorn och vänta på att de nya drivrutinerna att läsas. Om de inte gör det, öppna en webbläsare, gå till webbplatsen för grafikkort tillverkaren, och ladda ned de nödvändiga drivrutinerna från tillverkarens supportsida. Installera drivrutinerna och sedan starta om din dator för att börja njuta av din uppgraderade grafikkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90061.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.