Hur man installerar en DVD-spelare i en Dodge Caravan

Installera en DVD-spelare i en minibuss, som en Dodge Caravan, är inte lika lätt som en SUV, särskilt om du har en äldre modell skåpbil. Den eventuella bristen på skålade säten i mitten begränsar antalet platser för ett huvudstöd spelare. Den van s högre tak kan göra en takmonterad spelaren svårare att se. Fortfarande, det finns flera sätt du kan installera en DVD-spelare i din husvagn, även anställa en expert rekommenderas för metoder såsom montering av en i taket. Instruktioner
1

Välj en plats att installera DVD-spelare och köpa lämplig uppsättning. Om du får ett nackstöd spelare, kan du vara begränsad till de främre nackskydden såvida Caravan har sportstolar i mitten. För ett tak spelare, välja en plats där både mellersta och bakre sätena kan få en bra uppfattning.
2

Montera DVD-spelaren till taket med skruvarna på ramen. Taket måste ha en metallplåt mellan klädseln och headliner. Annars måste du ta bort klädseln och placera en stor bit av plast eller trä bakom den. Kontrollera att spelaren inte är i vägen för en överljus.
3

För ett nackstöd installation, ta bort klädseln från huvudstödet och skär ett hål i skummet. Fäst spelarens ram med kontakt cement. Skär i klädseln efter ansluta den och placera spelaren i sin ram.
4 p Om du inte vill klippa eller borra i någon del av inredningen, köpa en bärbar DVD-spelare att montera inuti . Placera den bärbara spelaren i ett ärende som har remmar att hänga den från ett nackstöd, eller få en hylla som hänger från ryggstödet på vilket spelaren kan placeras. Lay klisterremsor på hyllan för att säkra spelaren.
5

Anteckna hur DVD-spelaren kommer att drivas, speciellt om det inte kommer med batterier. Ett tak spelare måste anslutas direkt till det elektriska systemet. Dra ledningarna genom klädsel och dörrkarmen till rattstången. Andra modeller, speciellt omonterade bärbara spelare, kan använda adapter pluggar till en cigarettändare.
6

Inkludera ett par hörlurar för att lyssna på DVD-ljud i privat. Dessa hörlurar kan vara svårt för baksätet lyssnande, så du behöver en extra lång sladd som kan komma i vägen för någon som sitter i mitten sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90003.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.