Hur man byter en DVD-spelare på en Town & Country

När man bryter ner processen att ersätta en DVD-spelare på en Chrysler Town and Country, hittar du den uppgiften är mindre skrämmande än det ursprungligen lät. Det finns inga kablar för att installera i bilen eftersom du använder de redan befintliga ledningar som driver den overhead takbelysning. Installation av overhead DVD-spelare kräver gemensamma hushållet verktyg och inte kräver några speciella kunskaper eller färdigheter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Utility Drill kniv hotell med 10/24 size maskin peka borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Arbeta skruvmejsel under basen på kupolen ljus. Wiggle huvudet runt för att skapa utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är löst, ta bort takbelysning från taket skrymsle. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket skrymsle.
2

Håll fästet på overhead DVD mount över taket skrymsle så att den ligger plant mot taket. Skär innertaket från taket av van kring monteringsfästet. Ta bort bygeln och skuren bit av innertaket från taket. Ta bort kablaget från taket skrymsle och placera den genom öppningen i fästet.
3

Håll konsolen tillbaka upp till taket över området med den borttagna headliner. Använd en borr med maskinen kranen borr för att skapa ett hål i varje hörn av monteringskonsolen. Fortsätt att borra genom konsolen i taket men inte genom taket. Den 10/24 size maskin peka borr garanterar att du inte borra genom taket.
4

Sätt skruvarna från DVD fästet genom konsolen och använd en Phillips-skruvmejsel för att dra in dem i taket. Hålen som gjorts av maskinen kranen borrskäret är gängade och gjorde att hålla skruvarna på plats. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet så att den låses på plats. Sätt i en DVD-skiva i spelaren för att kontrollera att det fungerar. Om inte, kontrollera kontakten på kablaget för att se till att den är ordentligt ansluten till spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90105.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.