Hur man installerar en bil Video Monitor

När du funderar på att installera ett videosystem i bilen, har du två saker att tänka på: säkerhet och korrekt installation. Många stater har lagar om placeringen av videomonitorer för en god anledning - att hålla alla i bilen säkert genom att hindra förarens distraktion. Också viktigt är hur du sätter bildskärmen på, för att se till att det inte går flyga nästa gång du smälla på dina bromsar. Så länge du bär dessa saker i åtanke när du installerar bildskärmen, bör du vara bra. Saker du behöver
Strömsladdar
Monteringsbygel
Skruvdragare
Skruvmejsel
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lagar om ditt tillstånd för att avgöra var du kan placera din bildskärm. Texas, till exempel, ger bildskärmar i ett fordon, så länge de inte kan ses av föraren under körning. Du hittar den här informationen genom att kontakta din statens motorfordon avdelning, eller genom att kontrollera med en bil video återförsäljare i ditt område.
2

Bestäm den bästa platsen för din skärm, baserat på behoven hos din familj och lagarna i ditt tillstånd. Typiska platser inkluderar taket på fordonet, instrumentpanelen, eller ryggen eller nackstöd för din passagerare eller förarstolen. Tänk på att skärmen kommer att ha sladdar som måste vara ansluten till en strömkälla, så se till att sladdarna du har kommer att nå till din strömkälla. För att testa om du har tillräckligt med sladd, sträcka ut den från strömkällan till den planerade övervaka platsen. Om det behövs, får en längre sladd från en elektronik butik nära dig.
3

Köp en monteringsbygel som monteras på din bildskärm. Du kan köpa konsoler på mobila videobutiker online, eller din lokala återförsäljare som specialiserat sig på produkter biltillbehör video. Var noga med att köpa rätt storlek fästet för bildskärmen, och den rätta för bildskärmens läge. Bil konsoler kommer att arbeta med de flesta mindre plattskärmar, men bildskärmen vanligtvis måste skruva in i botten, eller fås att glida in i fästet.
4

Rengör området där konsolen kommer att gå . Använd lim (typiskt försedd med konsolen) eller små skruvar och en skruvdragare och skruvmejsel för att fästa hållaren på valfri plats. Följ instruktionerna som följer med fästet för en säker installation.
5

Skjut eller skruva monitorn på fästet, och se till att ordentligt fast alla bultar eller skruvar som följer med konsolen. Anslut bildskärmens mobila nätsladd i cigarettändaruttaget eller adapter för att driva enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90052.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.