Hur Hide Away Motorsport Bil Bildskärmar

Dölja en monitor för ett motordrivet fordon är ett okomplicerat projekt som endast kräver användning av gemensamma hushållet verktyg och inte kräver särskild kompetens eller kunskap om uppgiften. Dölja en monitor för din motordrivet fordon kräver att du använder en overhead flip-down monitor fäste som lätt göms undan när bläddrade i uppfällt läge. När korrekt installerat, kommer du att kunna underhålla dina passagerare i baksätet under bilturer och sedan dölja skärmen från vyn när den inte används. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med 10/24 maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera läpp platt skruvmejsel under basen av overhead takbelysning och bänd takbelysning från dess placering på bilens tak. Detta avslöjar en vrå, ett hål i taket där takbelysning brukade vara. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket hålet.
2

Håll fästet på overhead flip-down skärmfäste över taket hålet samtidigt se fästet ligger platt mot taket. Använd en snickare kniv att skära headliner från bilens tak runt fästet. Ta bort fästet och kassera headliner. Avlägsna kablaget från taket hålet och placera änden av kablaget genom centrumhålet på fästet. Skjut fästet upp trådarna tills den ligger plant mot taket.
3

Använd en borr med en 10/24 maskin peka borr för att borra ett hål i varje hörn av fästet. Fortsätt att borra genom konsolen i taket. De hål som skapas av maskinen kranen borr är gängade och fungerar bra med skruvar.
4

Sätt i skruvarna genom fästet och dra i taket med en stjärnskruvmejsel. Anslut den fyrkantiga kontakten på kablaget till torget makt porten på skärmen. Placera monitorn på fästet och skjut det bakåt tills du hör att den låses på plats. Fäll upp skärmen i taket för att dölja det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90113.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.