Hur man installerar en DVD nackstöd

Om du har småbarn eller passagerare i bilen som behöver underhållas under en lång enhet, kanske du vill installera dvd skärmar på baksidan av de främre bilsäten. Dessa kan få dina passagerare titta på filmer, hålla dem ockuperade under hela din enhet. Du hittar monitorer för en DVD-spelare på de flesta butiker som säljer elektronik, men de tenderar att debitera dig en arm och ett ben för installation. Spara pengar genom att installera bildskärmarna i nackstöden gratis. Saker du behöver
DVD nackstöd Monitor Review brukskniv
bilens nackstöd
kardborrband
Pencil /penna
Visa fler instruktioner
1

Ta bilen nackstöd från bilen och ta den till en stabil arbetsyta.
2

Ta bort täckningen av nackstödet att exponera skummet undersidan.
3

Håll DVD-skärmen mot baksidan av nackstödet. Ta en penna och spåra runt bildskärmen.
4

Cut runt konturerna med en mattkniv. Det är mest sannolikt en bit plast i mitten av nackstödet. Klipp tills du träffar denna plastbit, ta sedan bort allt från från insidan konturerna av skärmen.
5

Placera duken tillbaka på bilens nackstöd. Tryck trasan i runt den nya tag i nackstödet. Använd verktyget kniv för att skära runt detta hål, exponera insidan av nackstödet.
6

Place 2-tum breda kardborrbanden längs insidan av nackstödet. Om kardborre har ett band sida på baksidan kan du bara trycka in den på plats. Om inte, måste du limma den och vänta på att limmet torka, vilket kan ta några timmar. Båda typer av kardborreband kan hittas på din lokala hem förbättring butik.
7

Applicera 2-tums kardborrebanden på baksidan av DVD-monitorn. Tryck här i hålet i nackstödet, och pinnar monitorn till det. Trä kabeln till monitorn längs sidan metallstänger som förbinder nackstödet på sätet.
8

Placera nackskyddet tillbaka på bilsätet. Tråden kan sedan antingen matas genom baksidan av bilsätet eller varhelst DVD-spelaren är placerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90013.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.