Hur man installerar en bärbar DVD i en bil

Ingen förälder vill höra "Är vi framme snart?" från barnen i baksätet. En enkel lösning är att installera en bärbar DVD-spelare. DVD-spelare är lätta och enkla att installera. Många av dem spelar även CD-skivor och MP3-filer så det är en lätt sak att hålla de unga resenärerna underhöll. Då tekniken för bärbara DVD blir mer lättillgänglig, fortsätter priset att sjunka också. Instruktioner
1

Shoppa runt för bästa DVD-spelare du har råd. Även om det finns in-dash DVD-spelare och takmonterade enheter, ger en bärbar DVD-spelare i allmänhet det bästa alternativet som ett tillägg till din bil.
2

Leta efter en bärbar DVD-spelare som har den montering av utrustning med det. Mest bilmonterade DVD-spelare kommer med en bärbar fall som innefattar lagring för DVD-skivor.
3

Ta bort DVD-spelaren från lådan. Anslut den till ett vägguttag för att ladda batteriet. Se till att DVD-spelaren är i drift.
4

Läs och följ alla anvisningar för installation och drift. Glöm inte att spara instruktionerna.
5

Installera DVD monteringssats till nackstödet enligt förpackningens anvisningar. Se till att dra åt alla remmar ordentligt. Också kontrollera tätheten av remmar regelbundet.
6

Placera DVD-spelaren i fallet. Fäst den ordentligt med lämpliga remmar. Om enheten levererades med en bilbatteriadaptern, anslut den till bilens batteri utlopp.
7 p Om fler än en person kommer att titta på DVD, köpa extra headset. En Y-adapter som gör det enkelt att dela upp ljudsignalen så två personer kan lätt få samma DVD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89996.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.