Tour Van Tape borttagning tekniker

Alla turnerande band behöver någon form av transport för att flytta förstärkare, trumset och annan utrustning från spelning till spelning. Turnén buss kan också vara ett bra sätt att marknadsföra bandet med namnet på gruppen och webbplats på sidan av skåpbilen. Självhäftande vinyl är perfekt för detta, men om bandet namnändringar eller en van köps secondhand, kan bandet behöver tas bort. Värmepistol

En värmepistol är ett användbart verktyg att ha runt garaget för både applicera och ta bort dekaler, liksom för att värma upp komponenter innan du monterar dem i bilen. Den värmepistol kan användas för att ta bort dekalerna genom att ställa den till låg värme och värmer kanterna på tejpen. Detta startar kanterna peeling så att de kan lyftas upp och mjuka upp limmet under.
Hårtork

En vanlig hårtork är ett alternativ till värmepistol, vilket är en mer specialiserad utrustning. Med hjälp av en hårtork, värma upp bandet på samma sätt som med värmepistol. Detta har samma effekt på kanterna av vinyl och limmet. Om en hårfön är inte tillgänglig att låna, köpa en billig en från en elektrisk butik. Det behöver inte vara stark eller generera en hel del värme för att göra detta jobb.
Färgborttagningsmedel

När kanterna av bandet börja skal bort, bör det vara möjligt att dra ut vinyl bort från karossen med hjälp av naglarna. Om det finns envisa delar av bandet, använd en strippa metallfärg för att bända bort den. Gör detta försiktigt så att inte skada lacken. Kör långsamt och försöka att ta dekalerna bort i ett stycke. Addera Självhäftande

Efter dekalerna har tagits bort, kan en klibbig limrester lämnas kvar på kaross. Häll lite lösningsmedel rengöringsmedel på en svamp och gnugga de drabbade områdena och tvätta bort med vatten efteråt. Se till att lösningsmedlet är säker att använda på färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122035.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.