Hur man tar bort färg från en bil Slutför

Paint överföring från andra bilar eller föremål som bilen är ett irritationsmoment och en som ofta bäst åtgärdas genom en professionell polering . Det finns dock en handfull metoder som du kan prova innan du behöva göra investeringen i professionell hjälp . På ett varnande anmärkning dock , när de ansöker något till målgång i din bil , vara försiktig med att tillfoga oavsiktlig skada . Saker du behöver
Tvättsprit
Goof
thinner
Magiskt suddgummi
Clay bar
Clean mjuk handduk
Visa fler instruktioner
< br > 1

Liberally dämpa färgen märket med tvättsprit , låt det sitta en stund . Torka av överflödig färg med din handduk . Upprepa efter behov .
2

hjälp av en bomullspinne , lätt tillämpa thinner eller Goof till färgen området , grundligt fukta den . Använd din handduk för att torka färgen från bilen finish.
3

Applicera en fuktad Mr Clean Magiskt suddgummi eller likvärdig produkt till det drabbade området på bilen . Gnid lätt , som ni vill ha kontakt endast med den felande färgen och inte bilens klarlack .
4

Håll leran bar med sidan av baren i kontakt med den icke - infödda färg . Gnugga lätt fram och tillbaka , pausa regelbundet att kontrollera dina framsteg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120962.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.