Hur Måla Interier av en bil

Målning interiör trim på en bil är bra sätt att antingen ändra sitt utseende eller återställa den till nyskick. Vinylfärg kan användas på vinyl inre delar och plast eller metall trim bitar kan enkelt målas med vanlig sprayfärg. Det är inte rekommenderat att du sprayfärg trasa eller mycket mjuka föremål, eftersom färgen inte kan fästa väl. Saker du behöver
220-grit och 400-grit sandpapper
Maskeringstejp
Simple Gröna eller liknande kommenterar: Mineral sprit
Rena trasor
Vinyl spruta primer (för vinyl delar)
Vinyl sprayfärg
Spray primer (för plast eller metall delar) katalog Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

bort klädseln från bilen. Rengör klädseln med ett milt rengöringsmedel som Simple Green för att avlägsna smuts, skräp och oljor.
2

Sand delarna med 220-slippapper för att putsa och främja färgadhesion. Om delarna är mycket mjuk plast eller vinyl, sand med 400-grit efter 220-grit.
3

Rengör delarna noggrant med sprit och en ren, luddfri trasa för att ta bort eventuella oljor och rester. Detta är en viktig del av prepping, så se till att delarna är mycket ren.
4 p Om delarna inte togs bort från bilen för målning, använd maskeringstejp och papper för att maskera eventuella områden vill du inte att få måla på.
5

Spraya på ett lätt damning av primer och låt det torka i en minut eller så. Spraya på 03:58 tunga rockar, slipning mellan skikten om du vill ha en jämnare yta.
6

Låt primern torka och sedan spraya på flera lager av färg med samma teknik. För vinyl delar, använder specialgjorda vinylfärg. Om det finns någon plast, metall eller glasfiber trim bitar, använd standard sprayfärg.
7

Låt färgen torka över natten. Försiktigt tillbaka trim bitar när de har torkat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121186.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.