Hur Ren C5 Fälgar

Varje bil entusiast vet att hjulen att fordonet sitter på är oerhört viktigt för hur en bil ser ut. Detta är ännu mer sant med en högpresterande bil som C5 (femte generationen) Corvette. Rengör din Corvette hjul regelbundet för att upprätthålla sin kondition och utseende. Rengöring av en uppsättning lättmetallfälgar är en enkel process med rätt tillbehör. Rengör hjulen när bilen tvättas. Saker du behöver
vattenslangen
eller makt bricka
Wheel Cleaner Review fälgborste
Luddfri trasa
Wheel polish eller vax
Tire dressing
Automotive schampo
tvätta mitt
handduk eller applikator svamp
Visa fler instruktioner
1

Tvätta resten av bilen innan uppgifter om hjulen. Använd en bra bil schampo och massor av vatten. Kontrollera att det inte finns något skräp på tvätta mitt som potentiellt skulle kunna repa lacken. När bilen är ren, skölj hjulen med en slang eller en makt bricka. Se till att du sköljer insidan ekrarna samt i hjulhuset för att få bort eventuellt löst skräp.
2

Rengör hjulen med en tvätta mitt och en hög kvalitet men milt hjulrenöring gjord speciellt för legering hjul. Använd tvål och vatten. Använd en liten mjuk borste hjul rengöring indränkt i tvål och vatten för att rengöra mellan hjulens ekrar.
3

Skölj hjulen med färskt, rent vatten, se till att alla tvålen sköljs av. Torka hjulen med luddfria frottéhanddukar, kör handduken mellan ekrarna för att få hjulen helt torr.
4

Använd en högkvalitativ polish lättmetallfälg på hjulen om de är kromat eller polerat . Om de är målade aluminiumfälgar, använd en kvalitets bil vax för att ge dem en skyddande yta. För att slutföra hjulet detaljer, gäller däck dressing på däcken med en handduk eller liten applikator svamp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121628.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.