Hur man återuppliva Billack

Billack som är gammal eller har oxiderat ser bleka och tråkiga. Hellre än att spendera tusentals dollar på en ny lack, kan du återuppliva billack så att det ser nästan nytt för lite pengar. Varje Body Shop kan återuppliva dig bilens färg, utan att måla bilen, men kommer att debitera dig flera hundra dollar för arbetskraft och material. Du kan köpa det material som behövs vid varje auto del butik och återuppliva bilens lack själv. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vatten
Liquid Rubbing
hög hastighet buffert
putsdyna
bilpolish
Polersvamp

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan, kan sedan arbeta på en uppvärmd yta skada bilens lack. Låt ytan svalna, om det är varmt.
2

Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp för att ta bort smuts, så att det inte kommer att repa bilen under processen. Skölj bilen och låt den torka helt.
3

Häll en kvarts storlek mängd vätska gnugga föreningen på putsdyna på bufferten. Placera dynan mot ytan på bilen och slå på den. Flytta bufferten runt i små cirkelrörelser, utan att låta bufferten sitta i ett område i mer än några sekunder.
4

Börja på motorhuven, polering en panel i taget. Flytta till fendrar, tak, dörrar, bakre paneler kvartal och sedan stammen. Lägg mer gnugga förening som du går, att hålla ytan från att bli torr.
5

Använd gnugga föreningen och en handduk på platser som du inte kan nå med bufferten. Arbetet föreningen i färgen, med handen på handduken, i cirkulära rörelser.
6

Placera en polering pad på bufferten när du tar bort det putsdyna. Häll en kvarts storlek mängd bil polish på kudden och polera bilens färg.
7

Work-polish på färgen på samma sätt som du arbetade föreningen i färgen. Färgen ska vara glansig och har en glans till den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121969.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.