Hur man programmera fjärrkontrollen Entry på en 1995 Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder är en populär sport utility vehicle inspirerad av utformningen av Nissans kompakta pickup lastbilar, och har varit i produktion sedan 1986. Nissan erbjuder en keyless inresa funktion för många av sina Pathfinder modeller, inklusive 1995 Nissan Pathfinder, som tillåter ägarna att låsa och låsa bilens dörrar med en knapptryckning. Programplaneringen för Nissan Pathfinder nyckellösa fjärrkontroller är enkel och kan användas för att programmera upp till fyra fjärrkontroller för ditt fordon. Saker du behöver
Nissan Pathfinder nyckel
Keyless inträde fjärrkontroller
penna eller kulspetspenna
Visa fler instruktioner
1

Titta under förarsätet i ditt 1995 Nissan Pathfinder att lokalisera den elektroniska modulen används för att programmera nyckellösa fjärrkontroller till ditt fordon. Observera att den elektroniska modulen är placerad till höger om förarsätet.
2

Lokalisera Nissan etiketten på toppen av den elektroniska programmeringsmodulen. Kör fingret över Nissan etiketten att hitta de små hål undertill. Punktering etiketten med en penna eller kulspetspenna för att komma till deprimerade gula programmeringsknappen.
3

Sätt nyckeln i din Nissan Pathfinder till bilens tändning cylinder. Vrid nyckeln till "On" läge och sedan tillbaka till "Off".
4

Håll gula programmeringsknappen tills Pathfinder ljuder en serie av fyra enkla toner följt av en serie av fem olika toner. Släpp gula programmeringsknappen.
5

Lyssna efter en maning ton. När det låter, tryck på "Arm /Disarm" knappen på keyless inresa fjärrkontrollen för att synkronisera dem till din bil. Upprepa detta steg för att programmera upp till fyra nyckellösa fjärrkontroller för din 1995 Nissan Pathfinder.
6

Exit bilens programmeringsläge och slutföra keyless inresa fjärrkontrollen programmeringen genom att vrida på tändningen "On" och sedan "Off . "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95546.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.