Instruktioner för JDM Dimljus

Ett företag som heter Password: JDM gör lampor ersättare dimma med distinkta gula glaslinser för Honda Civic och Acura Integra fordon. Finns i en rad olika stilar och nivåer ljusstyrka, kitet du köper bör omfatta hela lampan montering, kabeldragning, byta montering, relä och monteringsverktyg. Lamporna är inte svårt att installera, eftersom de bara säljs att utrusta fordon med en viss dimljus form. Du kommer att behöva veta något om de vanliga ledningar och anslutningar gjorts i fordon. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Drill med bit kit (om det behövs) katalog Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Jack med stativ
Push pin
Utility Review kniv
Visa fler instruktioner
1

Öppna din huva och ta bort den negativa sedan pluskabeln från batteriet.
2

Jack upp den främre stötfångaren och set framaxeln på stativ. Addera 3

Flytta under den främre stötfångaren till dimljus montering platser på insidan av stötfångaren. Ta bort skruvarna som förbinder varje ljus montering till stötfångaren och ytplåtarna. Koppla de två-poliga selar från deras närliggande kontakter. Ställ beståndet ljus och frontpanelen åt sidan.
4

Placera mallen för fronten fästet på baksidan av stötfångaren och markera med en kartnålen där hål behöver borras eller skäras i stötfångaren. Använd en borr med den rekommenderade storleken borra fronten monteringshål och en mattkniv för att skära eventuella rekommenderade hål. När du är klar, upprepa för den andra fronten.
5

Montera fronten med den medföljande hårdvaran där du har borrat förberedelse hål. Montera modell-specifika fästen till dimljuset bakre metall monteringsplatta. Fyra skruvar och brickor bör förses med konsolerna. Montera dessa fästen på baksidan av stötfångaren, över var du har monterat frontplattan. Använd de fyra medföljande självgängande skruvar. Upprepa proceduren med den andra ljus.
6

Utvärdera din kabeldragning. JDM dimljus kommer med standard kabelsatser som kommer att nå ditt batteri och switch sele. Men du kanske inte behöver dem. Om du bestämmer dig för att installera ledningar och en ny switch, se avsnittet Resurser nedan för en kopplingsschema och routing instruktioner för switch sele. Annars ansluter din nya dimljus två-stifts sele till din gamla ljusets kabelnätskontakt.
7

Sätt tillbaka de positiva då negativa leder till batteriet, och testa dina nya dimljus.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96335.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.