Hur man installerar en backup kamera

Backup kameror används tillsammans med en videomonitor i ett fordon för att hjälpa föraren att se vad som finns bakom ett fordon vid backning. Ofta är videosignalen sänds från kameran till monitorn utan kablar, men vissa system kräver att en signalledning köras från kameran till monitorn. Även trådlösa backup-system är praktiskt, hårt trådbundna system erbjuder bättre bildkvalitet och brukar kosta mindre. Välj ett system som passar dina behov, budget och fordon. Saker du behöver Review, en multimeter
Löd
eltejp
Skruvdragare
Skruvar
Visa fler instruktioner
Back-up
kamera Installation
1

Hitta ett bra ställe att montera kameran. Kontrollera att kamerans synfält är fri från hinder (stötfångare, missöden, etc.). Kameran bör placeras så nära fordonets mitt som möjligt.
2

Fäst kameran på fordonet med den medföljande monteringsverktyg. Många backup kameror är utformade för att monteras på registreringsskylt ram. Om så är fallet, se till att registreringsskylten inte skyms av kameran eller monteringsverktyg.
3

Leta bilens backljus tråd. Detta kan lätt hittas på den omvända glödlampan, eller på släpvagnen selen om din bil är utrustad med en. Testa denna tråd med en multimeter. Det borde ha 0 volt när bilen är på alla växlar, och 12 volt baklänges.
4

löda ihop kamerans strömkabeln till fordonets backväxeln. Täta samband med elektriska band. Hitta en ren metallyta till jord till, och bifoga kamerans jordledningen med skruvdragare och en självgängande skruv.
5

Kör kamerans signalkabel till bildskärmen. Testa genom att sätta bilen i omvänd och titta efter en videosignal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83151.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.