Hur du ansluter Dimljus i en 1994 Civic

Dimljus kan lägga ett mått av säkerhet till din Honda Civic. Dimljus producerar ljus som är låg på marken och kan belysa vägen i tuffa förhållanden. Ljuset från dimljus speglar inte bort av snö eller dimma som belysningen från vanliga strålkastare gör. Du kommer att behöva skära i din främre stötfångare, så se till att du är bekväm med att göra detta innan du startar projektet. Denna installation bör ta cirka två timmar. Saker du behöver
Dimljus install kit
eltejp
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats Saw
14-gauge wire
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och koppla bort batteriets minuspol genom att ta bort klämman som håller den på den negativa inlägg.
2

Ta bort den övre stötfångaren avstyvningen genom att ta bort de fem skruvarna som håller fast den längs toppen.
3

Ta bort den främre stötfångaren genom att ta bort de två skruvarna ovanför höger och vänster strålkastare och de två skruvarna på undersidan mitten av stötfångaren. Bänd stötfångaren av genom att dra den nedåt. Du kommer att känna klippen luravlyftning längs botten.
4

Använd mallen som medföljer dimljus kit för att mäta ut hålen i stötfångaren. Skär hålen ut med en såg.
5

Använd fästen för att montera varje dimljus och fäst dem med skruvar.
6

Montera dimman sele ljus ledningar i en öppen area av motorrummet. Du kan montera sele valfritt antal sätt. Det vanligaste är att använda eltejp och tejpa den till befintliga kablar under huven.
7

Kör de två kablarna dimljus, som skall märkas, från selen till varje dimljus och knäppa dem till plats. Kör 14-gauge wire från de positiva och negativa polerna på batteriet till kabelnätet.
8

Kör linjen för dimman strömbrytare från ledningsnätet i kabinen genom genomföringen i drivrutinen side fotutrymmet.
9

Ta bort skruven på vänstra delen av främre streck nära förarsidan spegel för att öppna luckan. Montera brytaren dimljuset på sidoplåten, eller använd fästet som medföljer satsen. Anslut kabeln du dirigeras tidigare från selen till baksidan av dimman strömbrytare.
10

Anslut kabeln till den negativa polen på batteriet och stäng huven. Testa dimljus för att se till att de fungerar. Om de inte fungerar, upprepa stegen för att säkerställa att du har följt dem korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86700.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.