Remote Starter och bil larm installation

En avlägsen starter erbjuder flera fördelar för bil entusiasten. Denna enhet är praktiskt under vintermånaderna, så att du kan undvika att behöva gå utanför för att värma upp bilen. Många avlägsna starter system erbjuder även extra funktioner, till exempel säkerhets-paket. En positiv bieffekt av en avlägsen starter system är att det motiverar ägaren att hänga på underhåll eftersom systemet inte kommer att fungera om din motor inte är väl underhållna. Saker du behöver
Wrench
Remote startpaket
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejsel Set
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Heat gun
Borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

Rådgör bilens återförsäljare eller kontakta fjärrkontrollen starter tillverkaren innan de köper en avlägsen förrätt system för att säkerställa att fjärrkontrollen startmotorn kan användas med din bil. Skaffa ett kopplingsschema från din återförsäljare eller köpa en reparationshandbok för din bil som har kopplingsscheman. Detta kommer att bidra till att du ansluter de korrekta funktionerna i fjärrkontrollen startpaket till motsvarande funktioner i bilen.
2

Öppna huven och lossa den negativa batterikabeln från bilens batteri med en skiftnyckel. Ta bort undersidan paneler förarsidan instrumentbräda och instrumentpanelen med en socket skiftnyckel och skruvmejsel. Leta efter en tillräckligt stor hålighet där datorn-mottagarenheten för fjärrkontrollen startmotorn passar.
3

Montera fjärrkontrollen starter dator-mottagare med hjälp av skruv på bultar, epoxi eller zip banden som ingår i satsen. De flesta kit fabricera mottagarenheten så att du enkelt kan montera den på ramen av förarens konsol.
4

Trimma trådarna från mottagarenheten s kabelnät. Ledningarna bör trimmas till en längd av 6 inches och avdrives så att de kan lödas samman med fordonets ledningar, vilka anges av fordonets kopplingsschema. Manualen för fjärr starter bör beteckna vilka trådar matcha upp med vissa funktioner i datorn-mottagare och hur de kontakt med bilens ledningsnät. Bunta oanvända trådar tillsammans med eltejp eller buntband. Använd klisterlappar att märka trådarna på fjärrkontrollen starterns mottagarenhet och bilens elektriska sele, dubbelkontroll att du ansluter rätt funktioner i avlägsna starter med rätt ledningar på bilen.
5

Löd kablarna från startmotorn mottagare och bilen, med hjälp av värme krympfilm för att skydda de lödda fogar. Använd eltejp att linda lödfogar. Löd den svarta kabeln från fjärrkontrollen starterns mottagarenhet till ramen på bilen för att se till att systemet är jordat.
6

Anslut den negativa batterikabeln och testa alla funktioner och larm för fjärrkontrollen startpaket för att se till att de fungerar korrekt. Mest avlägsna startpaket inkluderar en felsökningsguide som kan ange om säkringar eller anslutningar är blåst. Remote förrätter kan kommunicera dessa frågor genom en serie blinkande parkeringsljus på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85080.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.