Hur man installerar en handsfree i en Jeep Commander

Om du någonsin har fumbled att besvara ett samtal när du kör din bil, överväga att ta ett steg för att göra ditt liv lite enklare med en handsfree-enhet. En hands-free mobiltelefon kit kan hjälpa till att hålla dig ansluten och samtidigt upprätthålla säkerheten på vägen. Vissa statliga och lokala myndigheter har även förbjudit användningen mobiltelefon under körning om inte drivs av en handsfree-enhet. Installera en handsfree set i en Jeep Commander kan vara ganska tråkiga, men vissa märken är lätt att installera på egen hand. Saker du behöver
insexnyckel
Skruvmejsel
Hands-free kit bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Köp en handsfree kit som är kompatibel med din telefon. Ett komplett kit kan innefatta en Bluetooth hörsnäcka, en sändare enhet som går till bilens audiosystem och en fästanordning. Monteringsanordningen kommer antingen att användas för din telefon eller en valfri display system som erbjuds av vissa företag.
2

igenom de särskilda instruktioner som medföljer handsfree-enhet. Medan de flesta händerna fria installationer är mycket lika, se din modell typ för några specifika rekommendationer.
3

Ta bort de 16 Insexkantskruvar att anbringa stereo till instrumentbrädan. Det bör finnas fyra till vänster om stereo och 12 till höger. Lossa skruvarna stereon på plats och koppla ledningarna vävstolar för att frigöra enheten.
4

Montera mikrofonen och anslut nödvändiga ledningar. Beroende på vilket märke av handsfree-enhet du arbetar med, kanske du måste ansluta trådarna genom en konstgjord antändning rutan. Försiktigt följ riktningar för att säkerställa att rätt kablar är anslutna på rätt plats.
5

Installera upphängningsanordning. Vissa fästen installeras rätt in i stereo gränssnittet medan andra är fäst ovanpå instrumentbrädan. Följ instruktionerna som medföljer din enhet.
6

Pop radion tillbaka in i öppningen och anslut ledningarna du tidigare kopplat bort. Skruva skruvarna tillbaka i instrumentbrädan och ersätta Insexkantskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86591.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.