Hur du köper Borsta Guards

En pensel vakt är en typ av ram som är bultad på en lastbil eller sport utility vehicle. Det är oftast tillverkade av stål och används för att skydda ditt fordon från väg skräp, såsom trädgrenar och pinnar. Den kommer att omfatta både gallret på din lastbil och strålkastarna. En annan term som används för att beskriva en pensel vakt är ett galler vakt. Saker du behöver Truck /SUV
Kreditkort eller kontanter
Dator med Internet
Visa fler instruktioner
1

Tänk ditt behov av en pensel vakt . Innan du köper en pensel vakt, avgöra om du verkligen behöver en för din lastbil. Borsta vakter är bäst lämpade för förare som tar sina lastbilar off-road.
2

Visa inventeringen av bildelar säljare som säljer pensel vakter. Fråga din lokala bildelar återförsäljare om de stock galler vakter så att du kan se dem personligen. Om du bestämmer dig för att handla på nätet, kan du hitta flera återförsäljare som säljer den delen, såsom Truck Stuff USA och Auto Anything.
3

Sök efter pensel vakter som passar din lastbil eller SUV. Borsta vakter är skräddarsydda utifrån märke, modell och år av ditt fordon. Du måste hitta den specifika typ för din bil.
4

Välj den stil och färg för din pensel vakt. Färgalternativ kommer sannolikt att inkludera svart och rostfritt stål.
5

igenom den metod som används för att installera borstskyddet du planerar att köpa. I de flesta fall kan du skruva helt enkelt borstskyddet på fordonet med hjälp av den medföljande hårdvaran. Vissa märken, t.ex. Steelcraft, förborra hålen på vakt så att du inte behöver utföra det här steget.
6

lön för borstskyddet och ordna leverans. På grund av att borsta vakternas stora, kan leverans avgifter vara hög. Du kanske vill lokalt plocka upp en del om det går att spara pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95040.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.