Hur man installerar en Rooftop Carrier

Tält, sovsäckar, ryggsäckar, leksaker, resväskor och flytvästar är bara några av de saker som får folk att ta med sig när de reser. Problemet är att oftast finns det inte tillräckligt med utrymme för människor, tillfällig hund och alla redskap i fordonet. Det är där taket bäraren kommer in. Vanligen utformade i en avlång form, transportörer ger extra lastutrymme som vi alla behöver från tid till annan. Saker du behöver
steg pall
Takräcke installerat
Visa fler instruktioner
1

Placera cartop bäraren på tvärbalkarna i fabriken eller eftermarknaden takräcke . Centrera bäraren så att det finns lika avstånd från staplarna till båda ändarna av bäraren. Placera buren närmare ena sidan av fordonet, om så önskas, för att underlätta lastning och lossning.
2

Öppna klämman på undersidan av bäraren. Skjut hållaren tillbaka tills klämmorna fullt kontakta tvärbalkarna på alla fyra punkter. Det är typiskt två klämmor på framsidan och två på baksidan.
3

Öppna locket på hållaren så att du kan komma åt de inre delarna av arreteringsspakarna. När justerskruven vrids för att dra åt motståndet av insidan spaken. Tryck spaken nedåt tills det säkert låses fast. Skruva ner den kvarhållande ratten för att ansluta den övre armen och nedre klämma ihop.
4

Fortsätt att dra och låsa de återstående tre anslutningspunkter, se till att var och en är ordentligt stängd med den övre spärrarna och botten klämmor anslutna.
5

Ladda transportören så att vikten fördelas jämnt över och från framsidan till baksidan. Packa objekt så att de inte kommer att vara benägna att glida under resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84057.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.