Hemlagad Ladder Rack för Pickup Truck

Transportera en stege i en pickup gör det svårt att bära något annat. Blotta storleken på en stege kommer att ta upp de flesta av rummet i sängen av lastbilen, lämnar inget utrymme för resten av din last. Det bästa är att fästa en stege rack till sängen av lastbilen för att få din stege upp högt, lämnar utrymme för transport verktyg och material. Bygga vs Köpa
rack

lastbil kan vanligtvis köpas och installeras av en professionell återförsäljare. Dessa ställningar är ofta gjorda av metall och kan kosta en bunt (särskilt om du har att få det professionellt installerat). Lyckligtvis, om du är händig med trä, kan du bygga din egen stege rack för mycket billigare än det skulle vara att köpa en. Trä är tåliga nog att tåla vikten av stegar, och på grund av det sätt som du kan fästa den, kan den lätt tas bort (detta är trevligt om du inte vill köra ditt rack runt hela tiden).

Bestämma Storlek

Det bästa du kan göra är att bestämma storleken på racket. Racket storlek kommer att vara olika för alla lastbilar eftersom det beror på storleken på flaket och hur högt upp i lastbilshytten är. Dessa mätningar kommer att utgöra en "box" (längd gånger bredd gånger höjd). När du vet måtten, börja bygga.
Cutting Wood

Klipp din längd bitar först. Dessa kommer att behöva vara ca 1 till 2 meter högre än överdelen av flaket. Anledningen är att stegen kommer att ligga på toppen av kuggstången och stödjas av den övre delen av hytten. Att se höjden av dessa balkar är högre än hytten tillåter sidorna av stegen som skall stödjas.

Även om du kan göra hela denna grej av 2-by-4, kan en bättre lösning vara att Använd 4-av-4. Den 4-gånger-4 kommer att ge strukturen bättre övergripande stöd. One du har fyra av dessa av samma längd, skär fyra stycken 2-by-4, varav två är längden på sängen och två av dem är bredden av sängen. Bifoga dessa till de 4-gånger-4 inlägg så när boxen är placerad i botten av lastbilen, är de även med toppen av hytten.
Kopplar den till Truck

nu att strukturen är klar, behöver du ett sätt att fästa på trucken. Eftersom du gjorde det samma storlek som sängen, borde det passa fint in i hörnen. När du stänger lastbilen porten, bör det inte glida ut eftersom det kommer att ha någonstans att gå. Men för att vara säker, borra några "L" parentes i skenorna på flaket och sedan skruva fast racket i "L" parentes. Detta kommer att hålla racket från att flytta runt och göra den mer stabil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83507.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.