Chevrolet 454 Intag Skärpning specifikation

Chevrolet 454 motor har tillverkats av General Motors. Den stora-blocket Chevy (BBC) motorn har använts i bilar och lastbilar. Den Chevy K30 pickup och Chevrolet Caprice Classic är exempel på fordon som används BBC motorn. Den 454 tillhör Mark IV familj av motorer som tillverkats från 1965 till 1974. Du kan köpa Chevrolet 454 motor på eftermarknaden, och modifieringar eller uppgraderingar kan göras till motorn. Varje installation, ändringar eller uppgraderingar som gjorts på motorn bör göras av en professionell. Intag Skärpning Specifikationer

Chevrolet 454 motor som används 30 ft-lbs. vridmoment på sexkantskruvar att dra åt insugsgrenröret till cylinderhuvudet. En uppsättning bultar förbinder vattnet adaptern till insugningsröret använde 20 ft-lbs. av vridmoment, medan en annan uppsättning använde 30 ft-lbs. av vridmoment. Addera Exhaust Skärpning specifikation

Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket använde 20 ft-lbs. av vridmoment.
Vevaxel Skärpning specifikation

skruvarna på stången som förbinder kolvarna till vevaxeln använde 50 ft-lbs. för åtdragning. Bultarna ansluter vevaxeln till motorblocket använde 95 ft-lbs. av vridmoment och bultarna som förbinder svänghjulet på vevaxeln använde 65 ft-lbs. av vridmoment. Navet förbinder svängningsdämparen på vevaxeln använde 85 ft-lbs. av vridmoment.
åtdragning av topplocket specifikation

Chevrolet 454 motor hade en borrning och slaglängd 4,25 inches med 4,0 inches och en förskjutning av 454 cubic inches, eller 7,44 liter. Motorn hade en topp hästkrafter på 230 hk och ett maximalt vridmoment på 360 ft-lbs. då utrustad på Chevy K30 pickup.
Motor Mått

Bultarna som förbinder topplocket till motorblocket använde 80 ft-lbs. av vridmoment, medan bultarna som förbinder stud vipparmen använde 50 ft-lbs. av vridmoment. Ett tändstift anslutet till topplocket använde 25 ft-lbs. av vridmoment och en annan används 15 ft-lbs. Bultarna som förbinder ventilkåpan på topplocket använde 4,17 ft-lbs. av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96147.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.