Hur man programmerar en Keyless Remote för en 2000 Mustang

Ford Mustang, även känd som en "ponny bil" är en sport-stil coupe som har varit i produktion i USA sedan 1964. Den nyare generationen av Ford Mustang, inklusive 2000 Ford Mustang, erbjuder användare nyckellösa fjärrkontroll tillbehör som gör att du kan låsa eller låsa upp dörrarna i din bil utan att behöva pilla med dina bilnycklar. Programmering nyckellösa fjärrkontroller till 2000 Ford Mustang är en enkel process som tar bara några minuter. Saker du behöver Begagnad Ford Mustang nyckel
Keyless inträde fjärrkontroller
Visa fler instruktioner
1

Undersök ryggen på nyckellösa fjärrkontroller för din 2000 Ford Mustang till se till att de alla har samma modellnummer. Detta är särskilt viktigt om du inte fick det keyless inresa fjärrkontroller direkt från Ford Motor Company.
2

Sätt i nyckeln för 2000 Ford Mustang i tändningslåset cylindern och vrid den från "Off" ställning till "RUN". Förvandla din nyckel och tillbaka mellan "Off" och "Run" positioner åtta gånger inom 10 sekunder.
3

Lyssna för Mustang slussar för att slutföra en låsning och upplåsning cykel, för att bekräfta att du har framgångsrikt in i bilens programmeringsläge.
4

Tryck på valfri knapp på första keyless inresa fjärrkontrollen inom 20 sekunder in i programmeringsläge. Lyssna för låsen för att slutföra en låsning och upplåsning cykeln för att bekräfta att den första keyless inresa fjärrkontrollen har programmerats korrekt. Upprepa detta steg, efter behov, för att programmera ytterligare nyckellösa fjärrkontroller för 2000 Ford Mustang.
5

Vrid tändningen till läge "Av" för att slutföra programmeringen. Observera att bilens lås kommer att slutföra en annan låsning och upplåsning cykel för att indikera att du lämnar programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95545.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.