Hur tar jag en bild av en bil till försäljning

Högkvalitativa bilder kan hjälpa dig att marknadsföra en bil till salu. Köpare tenderar att ta en annons på större allvar när de kan visa en bild av fordonet. Det är viktigt att skriva minst ett foto med din annons. Om möjligt, inkludera en mängd skott för att visa upp hela bilen till potentiella köpare. Saker du behöver
Camera
Scanner (när du arbetar med utskrivna bilder)
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen noggrant innan du tar bilder för att annonsera att de bilen är till salu. En glänsande bil kommer att fånga uppmärksamheten hos fler köpare. En smutsig bil kan orsaka köparen att ifrågasätta din behandling av fordonet.
2

Välj en tilltalande bakgrund för bilderna. Men undvik bakgrunder som är upptagen. Du vill köparens ögon dras till bilen, inte bakgrunden.
3

Ta en mängd olika exteriöra bilder från olika vinklar. En avgörande skott för bil annonser tas från det främre hörnet och innefattar fram-och förarsidan av bilen. Det hjälper också att ha ett skott i den bakre delen av fordonet.
4

Ta en bild på insidan av bilens bagageutrymme eller lastutrymmet för att annonsera det tillgängliga utrymmet i fordonet.

5

Move i nära en detalj skott av klädseln för att visa färg och mönster.
6

Ta en bild av instrumentbrädan från förarsätet för att ge köparen en vy från bakom ratten.
7

Lyft huven för att få en bild av motorn. Bil buffs kommer att uppskatta möjligheten att se skicket på motorn.
8

Ta en bild av unika funktioner eller önskvärda uppgraderingar för att göra din annons sticker ut. Möjliga funktioner inkluderar DVD-spelare, uppgraderingar hjul, bagage rack etc. Många köpare kommer att skumma foton utan att läsa din detaljerade beskrivning. Ett foto av en mycket önskvärd egenskap kan väcka deras intresse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150473.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.