Hur man säljer en bil för skräp med några papper

Lär hur man säljer en bil för skräp utan en titel eller papper. Det finns en process för att ringa olika stadens kontor och junkyards att se vem kommer att tillåta detta. Dessutom finns det olika sätt att göra anspråk övergivna bilar och sälja dem för kontanter. Saker du behöver
Information om telefon bilen
Telefonnummer
Visa fler instruktioner
Hur man säljer en bil till Junk Utan papper
1 < p> När du säljer en bil för skräp, måste man ta reda på varför bilen är i hans ägo, men har ingen titel. Kanske bilen övergavs på hans egendom, eller någon gav den till honom att skrota och lämnade inte papper. Vid denna punkt, många människor tror att de inte kan sälja bilar till skräp eftersom de inte har bevis på ägande. Detta är inte sant. När en person har fastställt varför hon inte har papper för bilen, kan hon börja söka efter en plats för att sälja den.
2

Börja med att ringa lokala junkyards och metallskrot företag. Få kommer att acceptera bilar utan titlar. En person som kallar tillräckligt platser eller bor i ett tillräckligt stort område skulle kunna hitta en eller två junkyards som kommer att köpa bilen från honom. Om han inte kan hitta en köpare, måste han prova något annat. Addera 3 p Om man inte kan hitta en skroten för att köpa sin bil, han har ett par olika alternativ. Det första alternativet kommer att ta en dag eller två, men kommer att vara mer lukrativt än andra alternativ. Få tillgång till en butik med tunga maskiner, verktyg och demontera bilen. När alla nonmetal poster har tagits bort, skära upp karossen i små bitar som inte kommer att erkännas som en bil när det tas till Junk Yard för metallskrot. När skärningen är klar, kan han ta delarna till en skroten och sälja dem som skrot. Om han äger bilen antingen genom köp eller expropriation, är det inte olagligt. Om bilen är övergiven, rekommenderas det att han först ta bilder på bilen och datum hur länge det var kvar på hans fastighet innan du börjar med att klippa upp bilen. Om någon bestämmer att denna
4

är antingen för mycket arbete, eller låter riskabelt, kan hon hitta andra sätt att bli av med skräp bilen. Hon kan börja med att ringa stadens tjänstemän, eftersom de flesta städer kommer att dra bort övergivna bilar gratis. Hon kan också rådgöra med lokala bogsering företag som kan bogsera en övergiven bil utan en titel utan kostnad.
5

Ett sista alternativ är att söka på Internet efter "sälja en skräppost bil." Några företag kommer att komma upp som köper bilar över hela landet, både med och utan titlar. Hon kan se om hon kan räkna ut ett arrangemang för att sälja bilen till ett av dessa företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150516.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.