Hur att ersätta förlorade Texas Car Titles

Ett fordon titel tjänar som bevis på ägande. Om du någonsin vill sälja din bil eller använda den för säkerhet vid ett lån, behöver du det här dokumentet. Tyvärr kan papper titlar blir lätt förlorat eller tappat. Byta ett förlorat Texas bil titel kräver att du kontaktar rätt division inom Texas Department of Transportation och fyll i lämpliga pappersarbete. Saker du behöver
Ansökan om en bestyrkt kopia av titeln
Kopia av fotolegitimation Pressmeddelande om kvarstad uppgifter
ersätter titel avgift
Visa fler instruktioner Musik av Mail

1

Skaffa en kopia av Texas titeln ansökan och fyll i den helt (se Resurser).
2

Gör en kopia av din amerikanska eller delstatsregeringen fotolegitimation. Skriv en personlig check eller få en bankväxel eller postanvisning för $ 2, betalas till Texas Department of Transportation.
3

Kontakta bilens lienholder och begära ett brev skrivet på lienholder s brevhuvud och undertecknat av en agent. Brevet skall ange om du har uppfyllt kvarstaden eller om panträtten fortfarande existerar. Inkludera en kopia av lienholder agentens visitkort eller en kopia av hans anställda identifikationsnummer.
4

Mail samtliga handlingar och kopior som anges i steg 1 till 3 till fordonets titel och registrering regionkontor i ditt område (se Resurser).
In Person
5

Kontakta bilens lienholder och begära ett brev skrivet på lienholder brevhuvud och undertecknats av en agent. Brevet skall ange om du har uppfyllt kvarstaden eller om panträtten fortfarande existerar. Inkludera en kopia av lienholder agentens visitkort eller en kopia av hans agent identifikationsnummer.
6

Gå till närmaste fordonet titel och registreringsverket (se Resurser).
7 < p> Request och slutföra en kopia av Texas titeln ansökan. Ge din giltiga regeringen eller staten utfärdat foto-ID-kort till agenten så att hon kan göra en kopia. Ge agenten kopia av skrivelsen från lienholder och lienholder agentens visitkort eller kopia av sin agent identifikationsnummer.
8

Betala The Lost-titeln avgift på $ 5,45 med en personlig check, postanvisning eller bankväxel betalas till Texas Department of Motor Vehicles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150651.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.