Hur sälja skräp bilar för Cash

Eftermarknaden för bildelar är en blomstrande en. Även om ditt skräp bil inte körs, den har delar som kan användas på jämförbara modeller. Auto Salvage massor sälja delar från skrotbilar till fordonsägare och verkstäder till en bråkdel av kostnaden för nya delar. Det är därför de är villiga att betala dig för en skräp bil, även om de måste komma bogsera bort den. Att sälja skräp bilar för kontanter, är detta din marknad. Saker du behöver
Telefonkatalog
Visa fler instruktioner
1

Skaffa fordonets titel. Upprätta ägandet av en skräp bil som skall säljas med en titel som bär ditt namn. En juridisk verksamhet kommer bara köpa en bil från ägaren.
2

Bedöma fordonet säljs. Gör en lista över alla kroppens skador och system som inte fungerar. Inkludera en lista över några delar har redan tagits bort. Kontrollera däckslitage och interiör skick. En automatisk bärgning återförsäljare kan ställa flera frågor om fordonet innan erbjuda ett inköpspris. Du kan förvänta dig allt från $ 35 till $ 50 för en skräp bil som inte körs.
3

reparera bilen. Hämta bilen fungerande och trafiksäkra, och kör den till en bärgning mycket. Om det alls är möjligt att göra en körning skräp bil, kommer det att sälja för upp till 10 gånger mer än en handikappad man.
4

Ring för citat från handlare Auto Salvage i ditt område. Ring en av dem för att se vem som kommer att ge dig det bästa priset. Var noga med att företaget är villigt att skicka en fiberkabel drivrutin till din plats. Ett parti som är för långt borta kan inte vara villiga att betala för långväga bogsering.
5

leverera bilen själv. Använd en dragstång, bogsera dolly eller annan juridisk bogsering innebär att leverera fordon till partiet. Vissa rädda varv kommer att betala mer för en skräp bil som de inte har att bogsera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150559.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.