Hur man säljer ett fordon När banken har titeln

Att sälja en bil privat kan vara en huvudvärk. Men, kan göra det själv hjälpa dig att få ett högre pris än en vanlig återförsäljare inbyte. Om du är skyldig pengar på fordonet, kan du sälja fortfarande det, men du måste ta några extra steg för att betala av lånet och får titeln överförts till köparen. Saker du behöver Flighter State bildar
lienholder bildar
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din lienholder att bestämma ditt lån balans. Eftersom räntekostnader läggs dagligen, begära en payoff citat bra i 30 dagar för att ge gott om tid för bearbetning. Om payoff är även ett par dollar kort kommer lienholder släpper inte titeln.
2

Bestäm den ungefärliga värdet på ditt fordon och ställa en fråga pris. Om fordonet är värt mindre än ditt lån balans, har du möjlighet att förse skillnaden själv - om du inte kan betinga ett högre pris än dess värde, vilket är mycket osannolikt
3 <. p> Hitta en köpare till bilen och komma överens om ett försäljningspris. I de flesta fall måste du annonsera din bil att samla uppmärksamhet. Tidning radannonser och annonser Internet är båda utmärkta val för att locka potentiella köpare.
4

Kontakta din lokala avdelning motorfordon för att få de rätta formerna för bilföretag privat försäljning. Generiska inköpsorder är en dålig idé. Varje stat har särskilda riktlinjer och regler om försäljning av ett fordon. Få statligt godkända former är det bästa alternativet, och det är gratis.
5

Kontakta din lienholder igen och låt dem veta att fordonet säljs. De kommer att förse dig med specifika instruktioner (de kan kräva ytterligare former, men de bör kunna förse dig med dem) och guida dig genom processen att överföra äganderätten till den nya ägaren.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150595.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.